Botezul bebelușului sau cum să păstrezi vie amintirea acestui moment

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Botezul bebelușului reprezintă pentru cei mai mulți dintre părinți un moment bogat în amintiri și presărat cu foarte multă emoție. Pe lângă tainele sfinte pe care cu toții trebuie să le parcurgă, părinții pregătesc cu multă atenție prima petrecere a bebelușului. Și pentru ca nimic din cele întâmplate la botez să nu se piardă, mai mult ca sigur părinții vor opta pentru servicii foto și video de cea mai bună calitate.

În ultima perioadă tot mai puțini sunt cei ce transformă astfel de amintiri în hârtii imprimate, pe care să le admire odată cu trecerea timpului. Suntem generația cu cele mai multe fotografii, imagini ce stau strânse pe anumite rețele de socializare sau stocate în fișierele telefonului mobil. Se spune că o singură fotografie din 100.000 este scoasă pe hârtie și uite așa uităm cât de însemnate au fost pentru noi anumite momente din viață. Un album foto, dar și o fotocarte poate fi o surpriză plăcută pentru oricine, un cadou pentru șef, pentru nași sau pentru alte persoane dragi. Dăruiește un album foto inedit și nu ezita să aduni amintirile de la botez într-o fotocarte, iar pe cele de la nuntă într-un album nuntă deosebit.

Iată mai jos 3 trucuri pentru cele mai reușite fotografii de botez:

  1. Pregătește atent cele trei momente ale botezului

Botezul bebelușului este împărțit în trei momente speciale – acasă, biserică, dar și la restaurant. Cele trei momente trebuie să fie minuțios analizate și pregătite, astfel încât să poată fi realizat cel mai frumos album botez. Acasă, bebelușul trebuie surprins în mai multe ipostaze, atât la mamă în brațe, cât și la tată, bunici sau nași. De asemenea, momentul în care este îmbrăcat pentru a merge către biserică este destul de important și nu trebuie ratat. Tot acasă, vor fi surprinse în acest album foto momentul scăldatului de a doua zi, dar și tradițiile parcurse de către nași și cei dragi. La biserică se va pune accent pe momentul creștinării bebelușului, al scufundării în apa sfântă. În plus, nașii și părinții nu trebuie să lipsească din cadrele cele mai importante. Ultimul moment pentru realizarea acestui album botez încearcă să surprindă cele întâmplate la restaurant. Aici, fotograful va trebui să pună accentul pe atmosferă și pe starea de sărbătoare a invitaților.

  1. Ai grijă la recuzită

Recuzita de botez trebuie să fie atent aleasă de către un fotograf profesionist. De aceea, mai înainte de a cumpăra astfel de servicii foto este bine să îi soliciți fotografului mai multe detalii și mai ales să îți pună la dispoziție toate amănuntele referitoare la tipul de recuzită pe care îl va alege pentru ca anumite fotografii să fie foarte bine realizate. Nu trebuie să uităm că recuzita trebuie să fie folosită cu multă grijă, să fie confecționată din materiale de calitate și mai ales să nu pună în niciun fel în pericol viața bebelușului. Dacă botezul se desfășoară iarna, optează pentru recuzita de iarnă, imaginile fiind extrem de calde și plăcute.

  1. Imprimă fotografiile și alege o fotocarte

O fotocarte frumos realizată poate ascunde cele mai puternice emoții ale botezului. În interiorul său stau strânse amintiri dragi pentru cei doi părinți, bucuria fără margini marcată de acest moment. În plus, cu ajutorul unui astfel de album botez sau odată cu crearea unei fotocărți vei reuși să păstrezi în timp aceste amintiri prețioase, fiind sigur că vor dura o viață întreagă. Nu ezita să le dăruiești și nașilor un astfel de cadou în care stau laolaltă emoțiile, bucuria, dar și cele mai frumoase momente ale botezului bebelușului. Cu siguranță, ori de câte ori vor răsfoi albumul vor fi încântați și își vor aduce aminte de cel mic.

Foto: https://pixabay.com/ro/pantofi-botez-sch%C3%BChchen-baby-alb-619529/

Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *